X-Ingredients 10 – Centella &Hesperidin

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, tonifikues

Marka

X-Ingredients

Formulimi

serum

Masa

10 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

sytë

Kategori:

L8,950.00

Serum intensiv për zonën rreth syve, veprues ndaj rrudhave, rrathëve të zinj dhe qeseve poshtë syve.
10 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.