Vitabiotics Menopace Calcium

Informacion për produktin

Masa

60 tableta

Marka

Vitabiotics

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra

Lactose Gluten

pa gluten

Kategori:

L2,600.00

Suplement me kalçium për femrat gjatë dhe pas periudhës së menopauzës
60 tableta

Produkte në ofertë

Vitabiotics Menopace Calcium