Ujë përshpejtues I ngjyrës së lëkurës-Korff Sun Secret Super Bronzing Sun Water Tan Enhancer

Informacion per produktin

Produkti: Uje dielli i fresket
Veprimi: hidratues/ushqyes
Perdorimi: Aplikohet para ekspozimit ne diell
Tipi i lekures: për çdo lëkurë
Tekstura: Ngjyrë intensive dhe të njëtrajtshme
Niveli i mbulimit: I larte
Formulimi: Uje
Paketimi : 200 ml
Marka: Korff

L2,072.00

Përshkrimi:

Super Bronzing Sun Water Tan Enhancer është një ujë dielli i freskët, i lehtë dhe i përthithur shpejt, veçanërisht i përshtatshëm për të përmirësuar dhe sublimuar nxirjen e fytyrës dhe trupit.

Formula inovative me kompleksin e ADN-Safe ruan bukurinë e lëkurës dhe parandalon plakjen e lëkurës. Përveç kësaj, Melanobronze™ ekskluzive me 2% stimulon prodhimin e melaninës, duke përshpejtuar dhe intensifikuar nxirjen.

Lëkura merr një ngjyrë intensive dhe të njëtrajtshme bronzi në pak ditë dhe ekspozimi në diell është edhe më i këndshëm për shkak të efektit të freskët që jep produkti.

I përshtatshëm për llojet e lëkurës së errët ose mesatare me lëkurë tashmë të përdorur nga dielli. Nuk përmban kremra kundër diellit.

Nikel, krom, kobalt, merkur dhe paladium testuar.

Produkte në ofertë