Triple A Skin Science Gel Cleanser with AHA

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoljues, pastrues

Marka

Triple A Skin Science

Formulimi

xhel

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,300.00

Xhel pastrues me alfahidroksi acide dhe efekt eksfoljues
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.