Toskani Matrix Repair Mesoserum

Informacion për produktin

Veprimi

anti-rrudhë, ristrukturues

Marka

Toskani

Formulimi

serum

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Specifik për

fytyra, qafa

Kategori:

L12,350.00

Serum me veprim anti-rrudhë dhe rigjenerues
30 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.