Support Line Ankle Stabilizer With Ligament Support M – XL

Informacion për produktin

Masa

l, m, XL

Marka

Support Line

Formulimi

kaviljere

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

këmbët

Kategori:

L2,100.00

Suport për kyçin e këmbës dhe pjesën e ligamentit

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.