Sterilizues elektrik me avull, me 5 në 1-Twistshake 5 in 1 Steam Sterilizer

Veprimi pastrues
Marka Twistshake
Formulimi aksesor ushqimi
Mosha 0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L17,250.00

Sterilizuesi i projektuar me zgjuarsi i Twistshake është i lehtë për t’u përdorur dhe sterilizon bedelet, shishet e bebeve dhe sendet e tjera që dëshironi t’i mbani të pastra, me avull natyral. E mban përmbajtjen sterile për 12 orë.

Të përfshira në këto paketa

Përshkrim i produktit

Ky sterilizues elegant, bardh e zi nga Twistshake, mund të vendoset me lehtësi në banakun tuaj të kuzhinës për qasje të lehtë. Makina përdor avull natyral dhe një filtër HEPA për të hequr 99,97% të të gjitha baktereve të dëmshme, në të njëjtën kohë duke filtruar pluhurin dhe grimcat e vogla PM2.5, shpejt dhe në mënyrë efektive. Përmbajtja sterilizohet në vetëm tetë minuta dhe do të mbetet sterile deri në 12 orë nëse e mbani kapakun të mbyllur. Kjo falë filtrit HEPA me cilësi të lartë, i cili është krijuar jo vetëm për të pastruar dhe hequr bakteret e dëmshme dhe grimcat e vogla, por edhe për të siguruar që ato të mos kthehen. Dizajni i gjerë lejon deri në tetë shishe për bebe, por produkti është gjithashtu i shkëlqyeshëm për sterilizimin e bedeleve, shisheve të bebeve, gjilpërave dhe sendeve të tjera që dëshironi të jenë të pastra dhe të sigurta për t’u përdorur për fëmijën tuaj. Sterilizuesi i Twistshake është gjithashtu një produkt i zgjuar gjithëpërfshirës që, përveç sterilizimit të shpejtë dhe efikas, mund të përdoret për të tharë, ngrohur dhe mbajtur përmbajtjen të ngrohtë, duke ju dhënë një vlerë të shkëlqyer për paratë tuaja. Falë dizajnit të tij të thjeshtë dhe elegant, është gjithashtu tepër i lehtë për t’u mbajtur i pastër dhe kërkon mirëmbajtje minimale. ”

Veçoritë

Largon 99.97% të të gjitha baktereve të dëmshme duke përdorur avull natyral
Filtro grimcat e vogla të pluhurit duke përdorur filtra HEPA
Sterilizohet në vetëm tetë minuta
Dizajn i zgjuar për përdorim të lehtë dhe mirëmbajtje minimale
Pesë veçori në një produkt
Mban përmbajtjen sterile deri në 12 orë me kapak të mbyllur

Produkte në ofertë