Splat Sensitive Bio-active Toothpaste

Informacion për produktin

Marka

Splat

Formulimi

pastë dentare

Veprimi

pastrues

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L540.00

Splat pastë dhëmbësh për dhëmbë të ndjeshëm dhe riparim të smaltit
100ml

Produkte në ofertë