Solgar Glucosamine MSM Complex

Informacion për produktin

Marka

Solgar

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

të rritur

Lactose Gluten

pa gluten

L4,330.00

Suplement që mbështet funksionin e sistemit skeletik dhe lëvizjen pa sforcime
60 tableta

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.