Skincode Exclusive Cellular Revitalizing Toner

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Skincode

Formulimi

solucion

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike, normale/mikse, për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, qafa

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,180.00

Tonik pastrues dhe hidratues për të gjitha llojet e lëkurës.
200 ml

Produkte në ofertë