Skin Tech Purifying Cream

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoliues, hidratues/ushqyes

Marka

Skin Tech

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra

Kategori:

L4,900.00

Krem për lëkurë mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike, veçanërisht tek adoleshentët dhe moshat e reja
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.