Rilastil Sicurphase Cleansing Oil

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues, rigjenerues

Marka

Rilastil

Formulimi

vaj

Masa

250 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante, për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

të rritur

L1,360.00

Vaj pastrues me efekt ushqyes, i përshtatshëm për lëkurë normale, të thatë dhe sensitive.
250 ml

Produkte në ofertë