Plasmon Pure me peshk Orata dhe patate

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

2 x 80 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

bebe

L510.00

Pure me orata dhe patate për foshnje mbi 6 muaj
2 x 80 g

Produkte në ofertë

Plasmon Pure me peshk Orata dhe patate