Plasmon Pure me mish viçi, pule dhe drithëra 6 m+

Informacion për produktin

Marka

Plasmon

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

2 x 80 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe

L530.00

Pure me mish viçi, pule dhe drithëra duke nisur nga 6 muajsh.
2 x 80 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.