PIC AirFamily Evolution Aerosol

Informacion për produktin

Marka PIC
Formulimi Aerosol
Mosha Femije,te rritur

L8,500.00

Aparat aerosoli me piston i pershtatshem per te gjithe familjen, me nje teknologji te avanancuar. Thjeshteson dhe shpejton cdo faze te aerosolit nga pergatitja deri ne perdorim. Si ndodh kjo?

Doreza e saj e pershtatshme lejon qe ajo te zhvendoset lehte, si dhe mekanizmi i perdorimit eshte shume i thjeshte.

Kur behet fjala per aksesoret, pervec 2 maskave te aerosolit, per femije dhe te rritur, ka edhe nje maske per ne hunde dhe nje per ne goje, ka goten ekskluzive te Pic Acti Fast Pro dhe mbajtesin e gotes i cili pengon levizjen e saj dhe humbjen e lendes mjekesore.

E vecanta e ketij aparati eshte pikerisht gota e vecante Pic Acti Fast Pro, e cila bene te mundur krijimin e avullit 20 % me shpejte.

 

 

Cfare permban aparati:

  • goten ekskluzive te Pic Acti Fast Pro
  • 1 maske per te rritur
  • 1 maske per femije
  • 1 maske nazale
  • 1 tub lidhes.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.