Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Normal Hair

Informacion për produktin

Veprimi

forcues, mbrojtës, pastrues, tonifikues

Marka

Pharmasept

Formulimi

shampo

Lloji flokut

normalë, të dobët, të lyer

Masa

250 ml

Specifik për

flokët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,470.00

Stimulon rritjen e flokëve dhe i mbron ato nga dëmtimi.
E përshtatshme edhe për flokë të lyer.
250 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Tol Velvet Energizing Shampoo Normal Hair