Pharmasept Hygienic Intensive Foot Cream

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, eksfoljues, hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem

Masa

75 ml

Tipi i lëkurës

e thatë/atopike

Specifik për

këmbët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,060.00

Krem ushqyes & eksfoliues për këmbët, gjunjët dhe bërrylat.
75 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Hygienic Intensive Foot Cream