Pharmasept Foot Lotion

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial

Marka

Pharmasept

Formulimi

solucion

Masa

100 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

këmbët

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L960.00

Locion kundër djersitjes dhe aromës së keqe të këmbëve.
100 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.