Pharmasept Baby Care Soothing Cream

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, hidratues/ushqyes, mbrojtës

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem

Masa

150 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L1,400.00

Krem ushqyes & hidratues për lëkurën e foshnjës dhe fëmijës suaj.
150 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Baby Care Soothing Cream