Pharmasept Baby Care Set

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmasept

Formulimi

krem, solucion, xhel

Masa

150 ml, 250 ml, 300 ml

Mosha

0-6 muajsh, 18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, trupi

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L4,900.00

Set pastrues dhe hidratues për bebe dhe fëmijë. Dhuratë një peshqir.
250 ml, 150 ml, 150 ml, 300 ml

Produkte në ofertë

Pharmasept Baby Care Set