Pharmaceris T Sebo-Almond-Claris 3%

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, antioksidues, eksfoljues, kundër njollave, pastrues, rigjenerues

Marka

Pharmaceris

Formulimi

solucion

Masa

190 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

Specifik për

fytyra, qafa

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,253.00

Locion pastrues dhe eksfoljues me 3% acid mandelik, i përshtatshëm për lëkurë të yndyrshme me tendencë akneike.
190 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.