Pharmaceris H-Sebopurin Professinal Normalizing Shampoo For Seborrhoeic Scalp

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoljues, hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmaceris

Formulimi

shampo

Lloji flokut

të yndyrshëm

Masa

250 ml

Specifik për

flokët, skalpi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,791.00

Shampo për kujdesin e përditshëm të skalpit seborrhoeik dhe flokëve të yndyrshëm.
250 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.