Pharmaceris F Protective-Corrective Fluid Foundation SPF 50

Informacion për produktin

Veprimi

mbrojtës, mbulues, rigjenerues, tonifikues

Marka

Pharmaceris

Formulimi

fluid

Masa

30 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

Spf

shumë i lartë SPF 50-50

I përshtatshëm për

femra

Nuanca

01 ivory, 02 sand

L3,490.00

Fondotintë fluide me veti mbrojtëse dhe korrigjuese, për çdo lloj lëkure, e pranishme në 3 nuanca.
30 ml

Produkte në ofertë

Pharmaceris F Protective-Corrective Fluid Foundation SPF 50