Pharmaceris A Calming Moisturizing Face Toner

Informacion për produktin

Veprimi

eksfoljues, hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Pharmaceris

Formulimi

solucion

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,794.00

Tonik pastrues për lëkurë sensitive dhe alergjike.
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.