Ordesa Blevit Plus ColaCao

Informacion për produktin

Marka

Ordesa

Formulimi

pluhur

Masa

300 g

Mosha

6-18 muajsh

I përshtatshëm për

fëmijë

L700.00

muhalebi me 5 drithëra dhe ColaCao për fëmijë mbi 12 muaj
300 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.