ONAGRINE Visibly Pure Gel Nettoyant Purifiant Visage & Corps

Informacion për produktin

Veprimi

pastrues

Marka

Onagrine

Formulimi

xhel

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

normale/mikse

I përshtatshëm për

të rritur

Specifik për

fytyra, trupi

Kategori:

L2,100.00

Xhel larës pastrues dhe ribalancues për lëkurë mikse
200 ml

Produkte në ofertë