ONAGRINE Onaphyline Creme Anti-age Nuit

Informacion për produktin

Veprimi

anti-age, anti-rrudhë, hidratues/ushqyes, kundër njollave, tonifikues

Marka

Onagrine

Formulimi

krem

Masa

50 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L5,000.00

Trajtim nate anti-rrudhë për një pamje sa më të freskët dhe rinore
50 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.