Omron Body Composition Monitor BF511

Informacion për produktin

Marka

Omron

Formulimi

të tjera

I përshtatshëm për

të rritur

L15,000.00

Pajisje elektronike për matjen e masës yndyrore, masës muskulare dhe parametrave të tjerë truporë.

Produkte në ofertë

Omron Body Composition Monitor BF511