NUK Disnep Baby Soother Chain

Marka Nuk
Masa 1 copë
Mosha 0-6 months, 6-18 months
I përshtatshëm për baby, kids

L800.00

Përshkrimi 

-Kapëse praktike – edhe më e lehtë për t’u ngjitur dhe hequr nga veshja

-Pajisja me grep – lejon që zinxhiri të lidhet lehtësisht me mbytës

-Bërë nga material sintetik i qëndrueshëm dhe me cilësi të lartë

-Kapëse metalike pa nikel

-Ngjyra të bukura, të ndezura (ngjyrat nuk mund të zgjidhen)

-1 për paketim

Ju me siguri e dini se sa e rëndësishme është thithja për foshnjat dhe sa argëtohen ata me supat e tyre. Zinxhirët dhe shiritat e qetësuesve janë një mënyrë e shkëlqyeshme për t’u siguruar që supat të qëndrojnë aty ku i takojnë dhe të mos humbasin ose bien në dysheme. Zinxhiri i zbutës NUK ka një kapëse praktike, për ta lidhur me lehtësi zinxhirin në rrobat e bebit tuaj. Ekziston edhe një pajisje me grep e cila e bën më të thjeshtë fiksimin e zinxhirit në supë.

 

 

Produkte në ofertë