NEUTROGENA REFRESHINGLY CLEAR FOR BLEMISH PRONE SKIN

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, pastrues

Marka

Neutrogena

Formulimi

xhel

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L860.00

Larës në formë xheli për lëkurë të yndyrshme dhe me tendencë akneike.
200 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.