Natural Factors Zinc Chelate 25 mg

Veprimi protecting
Marka Natural Factors
Formulimi tablet
Masa 90 tableta
I përshtatshëm për adults
Kategori:

L1,950.30

Përshkrimi

Suplement dietik

Lëkurë e shëndetshme dhe funksion imunitar

Isura – Jo OMGJ | Specifikimi i masës

Dokumentacioni | Testuar në laborator

Përmbajtja e vërtetë elementare Zn

Pastërti dhe fuqi e garantuar

Zinku është një mineral gjurmë që gjendet pothuajse në çdo qelizë të trupit dhe është përbërës në mbi 200 enzima. Zinku është veçanërisht i rëndësishëm në funksionin e duhur të imunitetit, mbështetjen për rritjen e shëndetshme të qelizave dhe lëkurën e shëndetshme, shëndetin e prostatës dhe riprodhimit, si dhe shqisën tonë të nuhatjes, shijes dhe shikimit.

Kelatet e zinkut bëhen nga orizi për të nxitur përthithjen.

Prodhuar nga Natural Factors për të garantuar sigurinë dhe fuqinë në përputhje me Praktikat e Mira të Prodhimit (GMP) të FDA dhe Health Canada.

Suplement dietik

Lëkurë e shëndetshme dhe funksion imunitar

Isura – Jo OMGJ | Specifikimi i masës

Dokumentacioni | Testuar në laborator

Përmbajtja e vërtetë elementare Zn

Produkte në ofertë