Milupa Biscuit Cereal 8m+

Informacion për produktin

Marka

Milupa

Formulimi

pure

I përshtatshëm për

bebe

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

L600.00

Pure me biskota dhe qumësht për fëmijë mbi 8 muaj. 250g.

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.