Milupa Bio Plain Cereal Rice Oat Organic 6 m+

Informacion për produktin

Marka

Milupa

Formulimi

drithëra

Masa

200 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

Specifik për

bebe

I përshtatshëm për

fëmijë

L750.00

Drithëra Bio për foshnja me oriz dhe tërshërë 6 m
200 g

Produkte në ofertë