Medel Connect Cardio MB10

Marka Medel
Formulimi automatic blood pressure monitor
I përshtatshëm për adults

L17,250.00

Përshkrimi

Tensioni i gjakut Medel CARDIO MB10 me funksion EKG mat automatikisht presionin e gjakut dhe pulsin në pjesën e sipërme të krahut. Pajisja EKG me 1 kanal për regjistrimin e ritmit të vatrës. Qasje falas në aplikacionin Medel iBP ECG dhe softuerin e kompjuterit për transferimin e të dhënave.

Monitoruesi i presionit të gjakut është gjithashtu i pajisur me një manshetë universale për perimetër të sipërm të krahut prej 22 deri në 42 cm. Teknologjia e integruar Bluetooth® me energji të ulët bën transferimin e vlerave të matura në telefonin tuaj celular për të monitoruar dhe ndarë gjithmonë të dhënat tuaja.

Pajisja mjekësore e klasës IIa.

 

Monitor i presionit të gjakut në krahun e sipërm me funksion EKG Një pajisje – dy funksione. Me MEDEL CARDIO ju mund të matni presionin e gjakut, por edhe të regjistroni ritmin tuaj të vatrës thjesht duke përdorur shkopin EKG të përfshirë në paketë.

Të funksionojë për:

-Gruaja

-Njeri

-Ideale për:

-Transferimi i të dhënave

-Funksioni i EKG-së

Produkte në ofertë

Medel Connect Cardio MB10