Korff Sun Secret Sun Lotion Protective and Anti-Age SPF 15

Informacion per produktin

Produkti: Emulsioni i lëngshëm me teksturë të lehtë dhe përthithje të shpejtë
Veprimi: hidratues/ushqyes, mbrojtës
Perdorimi: Aplikohet para ekspozimit në diell.
Tipi i lekures: për çdo lëkurë
Mosha: Te rritur
Niveliimbrojtes: spekter i larte,spf 15 +
Formulimi: Solucion
Paketimi :Shishe x 100 ml
Marka: Korff

L2,520.00

Përshkrim:

Emulsion i lëngshëm me teksturë të lehtë dhe përthithje të shpejtë, veçanërisht i përshtatshëm për mbrojtjen e lëkurës së trupit të ekspozuar ndaj diellit. E biodegradueshme
I papërshkueshëm nga uji.
Pa ngjyra dhe derivate gruri.
Jo komedogjene.
E testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.
Testuar për nikel, kobalt, krom, paladium dhe merkur.

Përdorimi:
Shkundni para përdorimit. Shpërndajeni produktin në mënyrë të barabartë në zonat e prekura të paktën 30 minuta para ekspozimit në diell. Përsëriteni aplikimin gjatë gjithë ditës.

Produkte në ofertë