Hipp Vegetables and Noodles with Chicken

Informacion për produktin

Masa

220 g

Marka

Hipp

Formulimi

pure

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L320.00

Pure perimesh me makarona dhe pulë për fëmijë mbi 12 muaj
220 g

Produkte në ofertë

Hipp Vegetables and Noodles with Chicken