HIPP Makarona me salcë domatesh, perime dhe peshk

Informacion për produktin

Marka

Hipp

Formulimi

pure

Masa

220 g

Mosha

18-36 muajsh, 6-18 muajsh, mbi 3 vjeç

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L360.00

Makarona me perime dhe peshk për fëmijë nga 12 muaj
220 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.