HIPP Hippis Organic Strawberry Banana in Apple

Masa 100 g
Marka Hipp
Formulimi pure
Lactose Gluten pa gluten
I përshtatshëm për bebe, fëmijë

L200.00

Pure e lëngshme me luleshtrydhe, banane dhe mollë për fëmijë mbi 4 muaj

100 g

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.