Hipp Good Night Fine Apple 4 m+

Informacion për produktin

Masa

250 g

Marka

Hipp

Formulimi

drithëra

Lactose Gluten

pa gluten

L800.00

Pure organike me mollë, drithëra dhe qumësht për bebe mbi 4 muaj
250 g

Produkte në ofertë

Hipp Good Night Fine Apple 4 m+