Hipp Apple in Carrots

Informacion për produktin

Masa

125 g

Marka

Hipp

Formulimi

pure

Lactose Gluten

pa gluten

I përshtatshëm për

bebe, fëmijë

L230.00

Pure molle dhe karrotë për fëmijë mbi 4 muaj

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.