Health Aid Folic Acid 400 µg

Informacion për produktin

Marka

HealthAid

Formulimi

tabletë

Lactose Gluten

pa gluten

Masa

90 tableta

I përshtatshëm për

të rritur

L1,650.00

Suplement ushqimor me acid folik për femrat gjatë shtatëzanisë, ushqyerjes me gji dhe jo vetëm.
90 tableta

Produkte në ofertë