Germaine de Capuccini Timexpert Icy Pleasure Sun After-Sun Body Repair Treatment

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, rigjenerues

Marka

Germaine de Capuccini

Formulimi

qumësht

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

trupi

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L4,200.00

Emulsion hidratues dhe freskues i cili qetëson lëkurën pas ekspozimit në diell.
200 ml

Produkte në ofertë