Fortex Sterolyt

Marka Fortex
Formulimi kapsulë
Masa 60 kapsula xhelatinore
I përshtatshëm për të rritur
Kategori:

L2,070.00

Suplement ushqimor që ndihmon në shpërbërjen e gurëve apo kristaleve në veshka dhe parandalon formimin e tyre

Paketim x 60 kapsula xhelatinore

Produkte në ofertë