Esi Aloedermal Intimaid Detergente Intimo con Mentolo

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, pastrues

Marka

Esi

Formulimi

xhel

Masa

250 ml

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,000.00

Detergjent intim me mentol dhe aloe vera
250 ml

Produkte në ofertë

Esi Aloedermal Intimaid Detergente Intimo con Mentolo