Doppelherz Diabetiker

Informacion për produktin

Marka

Doppelherz

Formulimi

tabletë

I përshtatshëm për

femra, meshkuj, të rritur

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Kategori:

L1,105.00

Integrator ushqimor me vitamina dhe minerale për diabetikët

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.