Dermedic Sunbrella Set promocional -Lëkurë me kapilarë (rosacea)

Informacion për produktin

Marka Nuxe
Masa 100 ml, 150 ml
Tipi i lëkurës për çdo lëkurë
Kategori:

L6,955.00

Set me krem mbrojtës ndaj diellit për fytyrën dhe trupin – 50% ULJE
50 ml 150 ml

Produkte në ofertë

Vendmbajtëse
Dermedic Sunbrella Set promocional -Lëkurë me kapilarë (rosacea)