Dermedic Normacne Preventi Regulating Antibacterial Tonic

Informacion për produktin

Veprimi

anti-inflamator, pastrues

Marka

Dermedic

Formulimi

solucion

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

e yndyrshme/akneike

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L1,800.00

Tonik pastrues me veti hidratuese dhe qetësuese, specifik për lëkurë të yndyrshme me imperfeksione.
200 ml

Produkte në ofertë