Dermedic Normacne Antibacterial Cleansing Gel

Informacion për produktin

Veprimi

anti-bakterial, pastrues

Marka

Dermedic

Formulimi

xhel

Masa

500 ml

Tipi i lëkurës

anti-bakterial, normale/mikse

Specifik për

fytyra

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L3,300.00

Xhel larës, i përshtatshëm për lëkurë mikse dhe të yndyrshme me tendencë akneike.
500 ml

Produkte në ofertë

-20%

Original price was: L2,000.00.Current price is: L1,600.00.
-20%
Original price was: L1,200.00.Current price is: L960.00.
-20%
Original price was: L1,800.00.Current price is: L1,440.00.
-20%
Original price was: L1,700.00.Current price is: L1,360.00.