Dermedic Melumin Brightening Micellar Emulsion

Informacion për produktin

Veprimi

hidratues/ushqyes, kundër njollave, pastrues, rigjenerues, tonifikues

Marka

Dermedic

Formulimi

emulsion

Masa

200 ml

Tipi i lëkurës

për çdo lëkurë

Specifik për

fytyra, qafa

I përshtatshëm për

të rritur

Kategori:

L2,600.00

Përkujdesje pastruese dhe trajtuese me efekt zbardhues, e përshtatshme për lëkurë me tendencë hiperpigmentimi.
200 ml

Produkte në ofertë