Dermedic Angio Preventi Nano-Vit. A Strengthening & Nourishing Day Cream SPF 20+

Informacion për produktin

Veprimi

antioksidues, forcues, hidratues/ushqyes, tonifikues

Marka

Dermedic

Formulimi

krem

Masa

40 ml

Tipi i lëkurës

e ndjeshme/intolerante

Specifik për

fytyra, qafa

Spf

mesatar SPF 20-25

I përshtatshëm për

të rritur

L3,500.00

Përkujdesje hidratuese me SPF 20, e përshtatshme për lëkurë të ndjeshme dhe rosacea.
40 ml

Produkte në ofertë

Dermedic Angio Preventi Nano-Vit. A Strengthening & Nourishing Day Cream SPF 20+